سوالات متداول
سوالات متداول مشتریان
نسبت طلایی عددی ثابت و برابر با ۱.۶۱۸ است که این عدد در بسیاری از فعالیت های هنری و مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد. این تناسبات تقریبا در تمام اجزا طبیعت تکرار شده و به دلیل عادت هزاران ساله چشم انسان با این تناسبات در طبیعت موجب برانگیخته شدن حس آشنایی برای چشم انسان می شود.
به منظور استفاده از نسبت های طلایی ما به کمک کولیس یا تقسیم کننده(دیوایدر) می توانیم در علوم مختلف از این تناسبات بهره مند شویم. برخی از مهم ترین علوم مرتبط با نسبت های طلایی عبارت است از: مهندسی، طراحی، گرافیک، طراحی صفحات وب، طراحی لباس، خوشنویسی، نجوم، زیست شناسی، موسیقی، معماری، هوافضا، خالکوبی، میکروبلیدینگ، جراحی زیبایی، مجسمه سازی، عکاسی، طراحی فرش.
برج و میدان آزادی، قلعه دالاهو، بیستون، پل ورسک، مقبره ابن سینا، ارگ بم، میدان نقش جهان، مسجد لطف الله، خوشنویسی میرعماد حسنی
طی محاسباتی که دانشمندان انجام داده اند، خانه کعبه (محلی که مسلمانان به سمت آن سجده می کنند) مرکز مغناطیسی زمین است و نسبت فاصله آن از شمال و جنوب و شرق و غرب زمین همان نسبت طلایی است. همچنین اگر معکوس این نسبت را بگیریم به بیت المقدس میرسیم که مکان اولیه سجده گاه مسلمانان می باشد.
در طول تاریخ هنرمندان برای ایجاد زبانی واحد برای بیان فرم ها در آثارشان به شکل خودآگاه و ناخودآگاه از روابط بین اشکال هندسی با طبیعت و یا محاسبات ریاضی بهره می بردند.
اقلیدس، فیثاغورس، فیبوناچی، ویتروویوس و داوینچی از جمله افرادی بودند که تلاش می کردند زیبایی را به شکل روابط هندسی و یا الگوریتم های ریاضی ترجمه کنند.
این ابزار با نمایش تناسبات میان دو نقطه با دو نقطه دیگر توسط چهار محور متحرک و سه محور نشانه به شما اجازه می دهد بدون محاسبات سرگیجه آور با دقت ۲۰ میکرون در ابعاد گوناگون تناسبات حیرت انگیز طلایی را در موارد مورد نیاز خود رعایت کنید.